Братът на Меган Маркъл разтърси Острова: Хари, не се жени за нея!

Братът на Меган Маркъл разтърси Острова: Хари, не се жени за нея!
Гласувайте за статията

Меган Маркъл получи неочакван удар!

Бъдещата съпруга на принц Хари се оказа в центъра на нещо скандално. Меган Маркъл бе предадена от собствения си полубрат Томас, научи Kliuki.bg.

Меган Маркъл и брат й

Братът на Меган Маркъл скочи върху нея и я злепостави пред принц Хари

Той изпрати до принца писмо, което сп. In Touch публикува в сайта си. В него има шокиращи думи по адрес на бъдещата снаха на принц Чарлз.

„Очевидно Меган Маркъл не е най-подходящата жена за Вас.“, пише Томас Маркъл.

Той предупреждава Хари, че ако се ожени за нея, ще дипусне голяма грешка. Актрисата не била тази, за която се представя.

Всъщност Том е така настроен срещу полусестра си, защото тя не го покани на сватбата си, както и тяхната обща сестра. Нещо, което той явно не може да прости.

Говори се, че Меган Маркъл е в конфликт с брат си и сестра си, тъй като те изнасяли информация от личния й живот. В същото време те самите я определят като студенокръвна и много пресметлива жена.

Единствените роднини, които звездата от „Костюмари“ ще има на сватбата си, са родителите й. Баща й ще я заведе до олтара, писа Vesti.bg. Той е направил същото и на първата й сватба, която е била в Ямайка.

Според брат й, Меган не обича Хари, а просто иска да се домогне до славата и парите. Дали е така, ще се разбере някой ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар