Лъсна истината за Анелия: Певицата се оказа никаква домакиня, ето кой й пере чорапите!

Лъсна истината за Анелия: Певицата се оказа никаква домакиня, ето кой й пере чорапите!
Гласувайте за статията

Анелия не се грижи сама за дома си!

Наскоро Анелия се премести с дъщеря си в просторна къща в покрайнините на София, но към тях са се присъединили още три жени. Това са прислужниците на фолк дивата.

Анелия

Анелия се има за грандама

Ани нямала нито време, нито желание да се занимава с домакинството вкъщи. Затова го поверила на три платени дами, пише в. „Уикенд“.

Фолк дивата си имала по една жена за всичко. Една за чистене, една за готвене и една за пране и подреждане.

Явно Анелия се изявява като грандама, а основание за това й дават високите й доходи. Тя печели по над 10 бона седмично и затова може да си позволи не три, а колкото си поиска прислужници.

Не всички фолк певици разчитат на домашни помощници, въпреки че повечето печелят добре. Ето защо много от колежките на Ани я смятали за префърцунена и мързелива.

„Толкова не може да си изпере сама чорапите, а плаща на хора. Това вече е парвенющина.“ – разправят зад гърба й нейни познати.

Ани обаче възпитавала в същия дух и дъщеря си Ивон. Тя се опитвала да й втълпи, че не е нейно задължение да върши домакинските неща, а за това си има други хора.

Все пак дано семейството й винаги поддържа този висок стандарт, защото не е лесно да се падне от висните, в които летиш. Не го пожелаваме на Анелия и Ивон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар