Бащата на Преслава я разкри: Сватба с Павел ще има!

Бащата на Преслава я разкри: Сватба с Павел ще има!
Гласувайте за статията

Преслава ще се омъжи за Павел Лазаров, но не се знае кога ще се случи това!

Певицата Преслава в момента гради личния си живот, и то доста успешно. В края на следвашия месец ще гушне първото си бебе, а явно след това ще се случи и нещо друго.

Преслава баща

Преслава и баща й върху стария им „Трабант“

Фолк дивата по всяка вероятност ще се омъжи за бащата на детето си. Издаде я нейният баща Кольо Иванов, който вече очаква сватбата и първото си внуче.

Всичко се разиграло на парад на ретро автомобили. Бащата на Преси пристигнал със своя „Трабант“ и се изпуснал пред познати, пише в. „България днес“.

„Трабантът ми е голяма гордост, с него ще возя и внучето, и булката, щерката, ако е дал Бог живот и здраве.“ – казва Кольо.

Очевидно той очаква дъщеря му да се омъжи, щом вече си я представя като булка. Нещо, което всъщност цялото му семейство очаква.

Цялата рода на Преслава вече познавала отлично Павел и много го харесвала. Родителите й били доволни, че мъжът до щерка им има стабилно финансово положение.

Както е известно, Лазаров върти овощни градини край Враца и Мездра, които му носят огромни суми. Именно затова се счита, че той ще може да издържа семейството си по отличен начин, макар че и без това Преси има солидни доходи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар