Диляна Попова не е първата, с която Асен Блатечки изневерява на жена си!

Диляна Попова не е първата, с която Асен Блатечки изневерява на жена си!
Гласувайте за статията

Асен Блатечки не е бил верен на съпругата си почти през целия им брак!

Катерина Горанова е жената, която най-много си изпати от Асен Блатечки. Той я направи за смях публично, когато забремени Диляна Попова, но истината е, че този срам за Катя е можел да се случи много по-рано.

Асен Блатечки

Асен Блатечки от много години е кръшкач от класа

Актьорът е започнал с изневерите си още докато двамата са били гаджета в НАТФИЗ. Той постоянно й кръшкал, а тя се правела, че не знае, разкриват техни състуденти от онова време.

Блатечки не можел да бъде само с една жена. Той го намирал за неестествено и дори страшно, защото смятал, че жените са създадени да радват мъжете.

След като се оженил за Катерина, имало известен период, в който актьорът не й изневерявал. Набирайки популярност в театъра обаче, за него ставало все по-трудно да се въздържа от прелюбодейство.

Така Асен отново започнал да й изневерява. Не го правел често, но достатъчно, което наранявало жена му, защото тя знаела за забежките му.

Стигаме до връзката му с Диляна Попова. За разлика от предишните му авантюри, този път актьорът наистина се влюбил в колежката си и затова дори приел да й направи бебе.

Към днешна дата Асен Блатечки е мъж на две жени. Той е ту с Катя, ту с Диляна, като се предполага, че прави секс и с двете. Интересно е обаче как те се съгласяват с тази ситуация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар