Любен Дилов – син: Проститутка отне девствеността ми и не съжалявам!

Любен Дилов – син: Проститутка отне девствеността ми и не съжалявам!
5 (100%) 1 vote

Любен Дилов – син е бил в сигурни ръце при първия си път!

Писателят Любен Дилов – син даде много откровено интервю за предаването „Събуди се“. Пред Мариан Станков – Мон Дьо той говори за всичко, а най-интересното разкритие, което направи, беше за сексуалния си живот.

Любен Дилов - син

Любен Дилов – син направи интересно разкритие за себе си

„Аз живеех в квартал с много разкрепостени момичета. С професионалистка беше първото ми сексуално изживяване и не съжалявам.“ – сподели сценаристът на „Ку-ку“ в ефира на Нова телевизия.

Тогава той е бил около 13-14-годишен. Доста ниска възраст за секс, особено за онова време.

Явно Любен Дилов – син е от хората, неподвластни на времето си. Все пак става въпрос за 70-те години, когато конторлът върху проститутките е бил много по-висок.

Той обаче явно е намерил начин да се сдобие с платени ласки. Нещо, което е белязало целия му сексуален живот.

Щом не съжалява, можем да заключим, че е доволен от бързото си полово съзряване. Той навярно е бил първият недевствен в класа си.

През годините Любен си изгради имидж на женкар. Въпреки че дълго време беше женен и сега също е обвързан, мнозина го считат за сексуален хищник, който е имал много жени в леглото си.

Дали именно първият му път с жена е причината да бъде женкар, остава загадка. Факт е обаче, че той не се чувства некомфортно от начина, по който е изгубил невинността си, и дори говори по темата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар