Ники Кънчев: Все още ме държи „Стани богат“!

Ники Кънчев: Все още ме държи „Стани богат“!
5 (100%) 1 vote

Ники Кънчев призна, че продължава да обича „Стани богат“!

Водещият Ники Кънчев вече не е на работа в „Стани богат“, но продължава да счита шоуто за част от себе си. Той призна това пред Лора Крумова в „Събуди се“.

Ники Кънчев

„Стани богат“ липсва на Ники Кънчев

Докато разясняваше подробности около тазвечерния юбилей на ЦСКА, на който той ще бъде водещ, Ники каза, че се интересува от малките факти, т.е. все още го държи „Стани богат“.

Кънчев беше част от това предаване цели 13 години, макар и с малки прекъсвания. Той никога не е искал да се разделя с него, но пътищата им се разделиха неволно.

Шоуто мина от ефира на Нова телевизия в този на БНТ и се наложи смяна на водещия. Михаил Билалов в момента се подвизава като такъв, но не се справя много добре с работата си.

Все повече стават негодуванията срещу актьора. Мнозина го определят като неспособен да води такова предаване като „Стани богат“, защото няма необходимите знания, а и чувство за хумор.

Излезе информация, че и самият Ники Кънчев се е изказал неласкаво за колегата си. Той го намирал за прекалено „сух“ и некомпетентен в много области.

За Ники остана единствено „Биг Брадър“ и неговите варианти. Разбира се, той си докарва прилични доходи и от водене на радиопредаване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар