Звездата на Кейт Бланшет ще заблести изцяло в Кан

Звездата на Кейт Бланшет ще заблести изцяло в Кан
Гласувайте за статията

Звездата на Кейт Бланшет ще заблести изцяло в Кан, където след броени дни актрисата ще оглави журито на филмовия фестивал в красивия град.

Актрисата има много отличия и е вече доказала се в модерното кино. Светлооката дама не само умее да подбира ролите си, но умее да се превъплъщава в най-различни, често и драматични образи. 

Актрисата тази година получи едно от най-големите признания като оглави журито на престижния фестивал – Кан. Актрисата ще представи събитието, което стартира на 8 май. Досега Кейт винаги се е отличавала с невероятен стил и моден усет. За тази отредена и толкова голяма чест, фотографи и репортери очакват и тази година модния й вкус да бъде без упрек, а ние от „Клюки.Бг“ ще отразим избора й.

Както пишат и от изданието „Ева“, модните й превъплъщения през годините са прекрасни. А за Кейт Бланшет можем да добавим – носител на 2 пъти на наградата „Оскар“, още два пъти е носител на отличието „Златен глобус“ и 3 пъти печели признанието и на БАФТА.

И макар да няма в личния си архив единствено „Златна палма“, тя ще бъде 11 – тата жена председател на комисия оценяващи предложените филми. А тя самата споделя, че е била много пъти на фестивала, но е огромно удоволствие да бъде този път там, за да гледа хубаво кино, цитираме и ние от изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар