ПОЗОР! Любовницата на Веселин Маринов показа горчивата си същност (СНИМКА)

ПОЗОР! Любовницата на Веселин Маринов показа горчивата си същност (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Веселин Маринов не може да се похвали с успехи в любовта, въпреки че е голям женкар!

През живота си дотук Веселин Маринов е имал две съпруги и още куп любовници, но така и не случи на жена. Той не успя да си намери дама, която да го обича истински и заради самия него.

Веселин Маринов и Веса

Ето как Веселина Пеева сияе, докато Веселин Маринов страда

Последната му любов Веселина Пеева обаче мина всички граници. Тя не показва и грам уважение към певеца, с когото се раздели преди няколко месеца.

Веса бе уловена от папараци в родния си Добрич да сияе от щастие, въпреки че бившият й възлюбен изживява най-ужасния си кошмар, пише HotArena.net. Тя не показва с нищо, че е съпричастна към страданието му, което е жив позор.

Бившата сервитьорка се разкарва из Добрич по синя къса рокличка и с усмивка на лице. Тя направо блести, докато Веселин Маринов страда.

Мъката на естрадния изпълнител е породена от смъртта на баща му Стефан. Именно заради това той отмени националното си турне.

Освен това, друг много близък до Веско човек се спомина наскоро. Композиторът Тончо Русев почина и остави милиони българи разплакани.

Всичко това прави настоящия период много тежък за Маринов. На жената, която някога се кълнеше, че го обича, обаче явно не й пука за болката му.

Припомняме, че изпълнителят на „Да се събудиш до мен“ остави Веселина Пеева след 2-годишна връзка най-вече по настояване на родителите си. Майка му Йорданка така и не успя да хареса Веса за снаха и накрая Веско реши да не я тревожи повече и скъса с блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “ПОЗОР! Любовницата на Веселин Маринов показа горчивата си същност (СНИМКА)”

  1. до иван гочев от Добрич

    май 06. 2018

    Страдащия си мисля,че е онова л@йно Гочев,който не изтрезнява

Добавете коментар