Покъртително! Радина Кърджилова и Деян Донков живеят в кошмарна обстановка (СНИМКА)

Покъртително! Радина Кърджилова и Деян Донков живеят в кошмарна обстановка (СНИМКА)
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова не е станала типичната домакиня, както се очакваше!

Когато Радина Кърджилова каза „Да“ на Деян Донков и се омъжи за него, мнозина очакваха тя да стане по-отговорна към своя дом, но това не се случи. Актрисата продължава да бъде над нещата, от което си пати синът й.

Радина Кърджилова и Деян син

Ето така живее синът на Деян Донков и Радина Кърджилова

Малкият Христо живее в истински хаос. Това стана ясно от снимка, която тя публикува в интернет, предава в. „Уикенд“.

Именно малчуганът е виновен за обстановката у дома, но майка му не си мръдва и пръста да подреди. По всичко личи, че тя не е домакиня и е част от съвременните жени.

Семейството е наело домашна помощница, която се грижи за домакинството, но явно по празниците тя е в отпуск и горчивата истина лъсна. Радина Кърджилова сама не пипва нищо.

Според повече информации, актрисата възпитавала детето си по модерен начин. Тя не искала да го обременява със заповеди и заплахи, а смятала, че то трябва само да осъзнае, че трябва или не трябва да направи нещо.

Резултатът обаче е разхвърлен дом, където няма свободно място да се стъпи дори. Типично за актьорско семейство, което винаги е над тези неща.

Радина изобщо не е съпруга за пример, поне не и у дома. Не само не подрежда, но и не чистела, нито готвела. Явно обаче на Деян Донков това не му прави впечатление.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар