Срамота! Най-добрият женски глас изхвърча от „Гласът на България“ (ВИДЕО)

Срамота! Най-добрият женски глас изхвърча от „Гласът на България“ (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

„Гласът на България“ се раздели с една уникална певица!

15-годишната Деница Караславова напусна „Гласът на България“ по направо скандален начин. Тя отпадна след зашеметяващо изпълнение на „Листата падат“ на Михаела Маринова, видя Kliuki.bg.

Гласът на България

Деница Караславова се раздели скандално с „Гласът на България“

Във Фейсбук ври и кипи заради края на Дени в шоуто. Упреците на зрителите към Поли Генова са огромни и това е съвсем логично.

Поли избра Анастасия Белявская да продължи напред, въпреки че изпълнението й далеч не бе толкова впечатляващо, колкото това на Деница Караславова. Нещо, което бие на очи.

Самият Графа каза в ефир, че Дени заслужава да продължи, тъй като е направила огромен обрат на събитията. Обрат, който само Генова не видя.

Всъщност по време на изпълнението на девойката се забеляза нещо много интересно. Всички ментори изглеждаха възхитени от това, което чуват, но на Поли сякаш не й беше приятно. Това говори, че тя може би си е определила предварително кои да пусне напред и не й се нрави плановете й да се променят.

Дори един от конкурентите на Деница написа в мрежата, че тя е била жестоко ощетена. Момчил Степанов, който също не бе избран от Поли, не упрекна никого за себе си, а за Дени.

„За мен тази вечер имаше един много ощетен човек и това е Деница Караславова! Давай смело напред, момиче! Както каза Графа – ти имаш „пълния пакет“!“ – написа Момчил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар