Тодор Батков – младши: Олигофрени с пишки избиват комплексите си над жените! (още подробности)

Тодор Батков – младши: Олигофрени с пишки избиват комплексите си над жените! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тодор Батков – младши скочи в защита на нежния пол и гневно нахрани комплексарите мъже!

Синът на Тодор Батков – Тодор Батков – младши отново взриви мрежата. Този път с твърдата си позиция срещу насилието и тормоза на жените. Въпреки младостта и липсата на завиден опит, бизнесменът явно разсъждава по-мъдро и трезво от болшинството набори на баща си.

Тодор Батков - младши

Тодор Батков – младши яко нахрани псевдо мъжете в България

Ето как изригна Тодор Батков срещу множеството „мъже“, които се водят такива само заради притежанието на единия „атрибут“. Постът му предизвика масово одобрение и споделяне.

„На друг прави ли му впечатление, че докато всички хвърчим за цветя и подаръци за любимите ни жени, твърде много други жени буквално живеят в ада, перманентно?

Чета и се информирам много, но се старая да не помня за униженията, тормоза и побоите, които много жени са принудени да преживяват, често ежедневно. А заливанията с киселина и дори убийствата, каквито има все повече напоследък, дори не знам как да коментирам…

Днес научих нещо любопитно – дори при тежка телесна повреда, прокуратурата може да повдигне обвинение на ЖИВОТНОТО само при липса на брак. Тоест – женя се и мога да бия жена си неограничено и без каквито и да е последствия!?!

Докато като общество, нямаме адекватно отношение и нужното уважение към жените, рефлектирано и в законодателство, разни олигофрени с пишки ще си избиват комплексите с шамаросване на беззащитните, че и по-лошо. Докато ние, нормалните, раздаваме розички…“, скочи Тодор Батков – младши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар