Деси Фотосесията помля Джулиана Гани: Забрави ли, че нямаше какво да ядеш?! (още за скандала)

Деси Фотосесията помля Джулиана Гани: Забрави ли, че нямаше какво да ядеш?! (още за скандала)
Гласувайте за статията

Деси Фотосесията изригна срещу Джулиана Гани в социалната мрежа!

Джулиана Гани и Деси Фотосесията се хванаха за косите в социалната мрежа. Не е ясно какво делят двете силиконки, но омразата им е факт. Първа Малката Джулка се опита да захапе Десислава Димитрова за бизнеса й с червеи.

Джулиана Гани

Деси Фотосесията яко оплю Джулиана Гани в мрежата

Деси Фотосесията не остана длъжна и мигновено изригна с жлъчен пост. Написаното със сигурност е предизвикало нервна криза в чувствителната към персоната си Гани, така че кулминацията тепърва предстои. Ето какво заяви Десито:

„Става ми много тъжно за хората, които си правят пиар на гърба ми. Драга Мис ДжУлани, не виждам нищо срамно в това да имам собствен бизнес. Аз поне излязох от провинцията, докато ти не можа…..

Нека ти припомня, че идваше в дома ми и понеже нямаше къде да си оставиш сакчето, те приех…. Или може би забрави за паричките, които ти дадох, когато нямаше какво да ядеш?

Хайде, давам ти няколко минутки, за да си те припомнят хората. Когато човек е нещастен, става злобен. Сама си направи извод“, закла я Фотосесията.

А нейна приятелка допълнително наля масло в огъня като засегна най-милото на Джулиана Гани – нейната изкуствена визия.

„Да не пропусна и колко и е грозна ,,джурлата,,. Крива от некачествения и некадърно поставен филър, смешните и напомпани тикви, започващи от врата, и кривите и крака. Просто потрес!

Бая трябва да е закъсал някой за да се занимава с тая ,,залязваща звезда,, дъвка на, дъвкана и изплюта. Ама добре че излъга един льолю я взе, че иначе щеше си умре в самота“, коментира дружката на Фотосесията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар