Наталия Кобилкина: Такис е прекрасен, винаги ми се връзва на акъла! (още подробности)

Наталия Кобилкина: Такис е прекрасен, винаги ми се връзва на акъла! (още подробности)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина напоително хвали съпруга си в мрежата!

Сексоложката Наталия Кобилкина похвали мъжа си Такис Дретакис в социалната мрежа. Тя избухна с обстоятелствен пост, в който призна, че има най-прекрасния съпруг на света. Който я обожава и й се връзва на акъла постоянно.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина не спира да хвали мъжа си Такис Дретакис

„Обичам си моя мъж Такис Дретакис! Обичам, че той винаги ми се връзва на акъла и когато се прибирам през ноща след късни семинари и го изваждам от легло и казвам: хайде на кино! Той е готов за 3 минути, забравейки, че планираше да спи и тръгваме!

Обичам, че гледа с мен весели женски комедии и наистина се кефи! Обичам го за това, че не ми кара да гледа Мъжките екшени, от които после не мога да спя. И просто казва: това е филм не за теб, ще го гледам сам.

Обичам, когато се прибирам уморена – той прави ми масаж, налива топъл чай, покрива ми с одеяло, целува и казва: спи! И отива да работи в другата стая.

Обичам, че обожава моята майка(която малко хора приемат)) и не зависимо, че не разбира дума на руски винаги е добър с нея.

Обичам, че когато сготвя нещо, което дори аз не мога да ям и не става – той се усмихва и казва: беше много вкусно, благодаря ти.

Обичам, че мога да бъда себе си и да казвам глупости и да се легавя и да карам по дупките и той просто се усмихва и казва: Тувло (камън по гръцки) и се смее, че няма друга такава. И аз се смея и не се обиждам на тувло))

Какво е щастлива връзка? Способност да забелязваме тези малки неща.
Способност да прощаваме и приемаме, че никой не е перфектен.
Способност да приемеш нещата по-лесно и с усмивка“, хвали се Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар