Цветелина Грахич бясна: Разкри как точно се храни и отрече анорексията! (още подробности)

Цветелина Грахич бясна: Разкри как точно се храни и отрече анорексията! (още подробности)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич се принуди да обясни какво точно яде, за да отслабва!

Бившата вокалистка на Слави Трифонов – Цветелина Грахич се ядоса не на шега. Вече цяла година тя слуша и чете за себе си, че е болна от анорексия. Много пъти го е отричала, но писанията продълават.

Цветелина Грахич

Босненката Цветелина Грахич призна как се храни, за да отслабва

Това принуди Грахич да излезе и да обясни кратко, точно и ясно за какво става дума и как е успяла да свали толкова много килограми от теглото си. Оказа се, че истината е съвсем простичка.

„Слабичка съм, но нямам проблеми със здравето. В началото бях пълничка. Хората ми го казваха в очите. Никога не ми е пукало и просто в един момент реших да пробвам.

То пък взе, че ми се получи по много лесен начин. Не с глад, ядеш, здраво ядеш, но еднообразно ядене и така нататък. И си ги задържах килограмите вече доста време. Омръзна ми са слушам глупости за себе си, нека всеки си гледа в своята чиния“, възмущава се Цветелина Грахич.

Думите й обаче предизвикаха недоволството на болшинството потребители в мрежата. Които са категорични, че еднообразното хранене е толкова вредно, колкото и гладуването.

„Не можеш да гладуваш цял живот. В един момент все ще огладнееш и ще проядеш нормално. Лошото е като се консумира една и съща храна, защото така организмът се лишава от много необходими вещества.

На Грахич може нищо да й няма сега, но тя не го усеща. След време ще си бие главата в стената, но дано не е късно. От акъла си пати човек, а така като я гледаме, не се показва много умна“, коментират потребители в сциалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар