Поли Генова се разтресе от плач в „Гласът на България“! (още подробности)

Поли Генова се разтресе от плач в „Гласът на България“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Поли Генова не успя да сдържи сълзите си в „Гласът на България“!

Чаровната певица Поли Генова за пореден път показа, че е много емоционална и с нежна душа. Снощи, по време на концерта в „Гласът на България“ тя не сдържа сълзите си.

Поли Генова

Чаровната певица Поли Генова се разплака в „Гласът на България“ заради талантлива участничка

Поли Генова се разтресе от плач така, че се наложи дори да обърне стола си, за да опита да скрие емоциите. Но не успя. Публиката и зрителите отлично видяха какво преживява. А компания в чувството й направи не друг, а самият Иван Лечев.

Лечев също пусна няколко сълзи за уникалната певица Виктория Динкова, която взриви сцената на шоуто с таланта си. Вики потресе не само журито, но и публиката. А мрежата се напълни от коментари на трогнати зрители.

Момичето е наистина невероятен талант и пя като змей. Заради това и успя да се класира за следващите битки. Не само талантът на Виктория, но най-вече животът и миналото й накараха Поли Генова да се разстрои толкова.

Оказа се, че Виктория е живяла в семейство, което не я обичало и й оказвало редовно физическо и психическо насилие. Музиката е единственото, което цял живот е давало сили на момичето и само тя го крепи.

„Браво на това момиче! Браво, Вики! Ти си силна, ти можеш и ти ще успееш. Далеч ще стигнеш, момиче! Ние сме с теб! Искаме ти да станеш следващият победител в шоуто“, не спират да я подкрепят потребители във форумите.

Самата Поли Генова на сто процента също ще подаде ръка на Виктория и ще й помогне в кариерата оттук нататък, убедени са близки до нея източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар