Наталия Кобилкина се изцепи: Тези неща не знаете за мен!(Ето кои и колко са)

Наталия Кобилкина се изцепи: Тези неща не знаете за мен!(Ето кои и колко са)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина не минава и ден, без да разтърси мрежата

Сексоложката Наталия Кобилкина в момента е в Париж и се радва на живота. Палавата учителка по секс се похвали, че е на „покрива на френската столица”, където пие скъпарския си коктейл. И това я разчуствало, за да разкрие неща за себе си, които досега никой не знае за нея.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина призна тайни неща за себе си

Това били десетината й „слабости”, които познавали само най-близките й хора. И сега, разчувствана от екзотичната си ваканция с любимия си Такис, реши да ги сподели и с феновете си. Ето кои са тези нейни „дефекти”.

„10 факта, които вие може би не знаете за мен: 1. Обожавам да ходя боса и мразя токчета. Когато сядам в ресторанта първото, което правя – махам обувки.

2. Аз съм много чувствителна и често рева, особенно когато ми докосва някаква история. Не обичам до показвам своите сълзи и не искам да изглежда слаба.

3. Когато срещам красиви и успешни мъже до днешен ден се притеснявам от тях и не вярвам, че ще мога да го впечатля.

4. Не умея да пуша и да пия. При всички опити за пушене – повръщам. Ако пия повече от 2 коктейла същата история.

5. Не обичам нищо екстримно, имам много слаб вестибуларен апарат и готова да рева от страх, когато виждам актракциони с бързи скорости.

6. Първия си бизнес направих на 8 години. Събрах вишни и ги продавах на кумшии. Беше не успешно. Те имаха своите вишни)). После продавах семки, дини. Пак не успешно. На 16 направих първия тренинг. Успях да покрия разходи) бях горда от себе си.

7. До безумие се страхувах от първата целувка и се тренирах на домати. И се научих как да държа член използвайки чук за перони заедно с по-малката ми сестра).

8. Имах ужасна кожа с пъпки и терроризирах майка ми да ми води при най-добрита лекари. Нищо не помагаше. Смирих се, че ще съм грозна и с ужасни пъпки. Спрях всички козметици и кремове и след месец пъпки изчезнаха сами по себе си. От 17 до 32 години не изпозвах нито един крем и не ходя на козметици. За момента използвам един дневен еко крем и нищо повече.

9. Израснах в скандали и разправии и си обещах, че това няма да ми се случи. Избрах си най спокойния мъж на света. Но разбрах, че не това е рецепта за семейното щастие. Вече си позволявам понякога да викам, без да се чувствам виновна.

10. Никога не съм обичала внимание и бях супер скромно и тихо дете. Никога не съм била звезда в училище. Никога не съм мечтаела да бъда известна. Обичах тих спокоен живот с любовните романи и класическа литература. Мечтаех за тиха къща, деца и кучето.

И до днешен ден идея си нямам как се превърнах в т.н. Публична личност и сексолог. Пути на сътба са толкова интересни“, написа Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар