Емануела се изгаври с бременната Преслава! (Виж как реагира топ певицата)

Емануела се изгаври с бременната Преслава! (Виж как реагира топ певицата)
Гласувайте за статията

Емануела яко се е заела да детронира бременната Преслава

Бременната Преслава скоро ще се отдаде на майчинството и отглеждане на първородното си дете. Заради което мнозина от нейни колежки се юрнаха да я детронират от първото място на „Пайнер”.

Преслава

Емануела иска да детронира Преслава

Докато феновете се питат коя колежка ще я замести „на трона”, Емануела не си губи временно с догадки, а смело атакува.

Галена също не е заплаха, защото половинката на вафления бос все повече се отдалечава от „Пайнер” и се превръща в соло изпълнителка.

Зеленооката поп фолк дива дори си позволи да се изгаври с колежката си. Това тя стори в най-новия си клип, където демонстративно реже косата на конкурентката си. Която прилича едно към едно на Преслава.

Това изкусителката прави в най-новото си парче „Гледай ме на снимка”. съперницата си. В „обувките” на съперницата влиза Каталина Гатева. Тя е като двойничка на Преслава и се слави като дамата с най-пищния естествен бюст.

Заради тази гавра мнозина подозират, че между Преси и Емануела е имало саморазправа, която е останала скрита от широката общественост.Мнозина фенове обаче изтълкуваха посланието в песента на Емануела като подигравка към все още актуалната кралица на поп фолка.

Преслава обаче не е отговорила на намека, тя е загърбила и всички интриги и крамоли в музикалната компания. Понеже гласовитката от Добрич се е отдала изцяло на бременността си, предстоящото раждане и любовта си към Павел Лазаров.

Поп фолк дивата дори не се притесни, че тази година телевизия „Пайнер” не излъчи традиционните годишни музикални награди. Припомняме, че Преслава стана седем пъти носител на престижната статуетка „Певица на годината”, която я скара с бившата й вече приятелка Галена.

Преслава не отговори и на подмятанията на колежките си, че тя стои зад това, понеже тази година била слаба за нея. И нямало да грабне отново престижната награда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар