Жесток скандал: Йорданка Христова попиля Зуека и Рачков! (водещите на „Капките“ не смеят да й гъкнат)

Жесток скандал: Йорданка Христова попиля Зуека и Рачков! (водещите на „Капките“ не смеят да й гъкнат)
3.3 (65%) 4 votes

Йорданка Христова показа, че с нея гаври не могат да се правят!

Естрадната прима Йорданка Христова отдавна е показала, че носи на майтап, но не търпи обиди и гаври. Каквито си позволиха да направят с нея в ефир водещите на „Като две капки вода“ Зуека и Рачков.

Йорданка Христова

Йорданка Христова избесня и попиля Зуека и Рачков

Припомняме, че в предишното си предаване те изнесоха на сцената плакат с образа на Фидел Кастро. Върху който имаше надпис: „Данче, чакам те на нашето място“. Това буквално опули певицата, а на лицето й се изписа едва сдържан гняв.

Е, Данчето успя да го сдържи, но само до края на миналия лайф. След това зад кулисите на шоуто избухнал такъв скандал, че Рачков, Зуека и сценаристите се чудели къде да се заврат от срам и неудобство.

Очевидно реакцията на Йорданка Христова не е била напразна. Снощи, по време на новия концерт, Димитър Рачков и Зуека стъпваха направо на пръсти пред нея.

То не беше уважение, то не бяха суперлативи. „Данче, велика си!“, „Искаме да благодарим от сърце на г-жа Христова“ – тези и още ред мили думи редиха водещите, явно взели си поука от станалото.

Близки до певицата разкриха, че Данчето е имала разговор на „високо ниво“ не само с хората от екипа, но и със самия продуцент Маги Халваджиян. Двамата са се чули по телефона, тъй като арменецът още е в Америка.

Самият Халваджиян на свой ред скастрил хората си и ги предупредил да показват повече уважение към членовете на журито. В противен случай щяло да има санкции, които никак нямало да им харесат.

Тепърва ще видим кой ще седне на мястото на Йорданка Христова за следващия лайф. А снощи победата в шоуто отнесе Иван Юруков с безупречната си имитация на великия Шарл Азнавур.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар