Маги Желязкова шокира: Припадах от глад, ядях само по една ябълка на ден! (още подробности)

Маги Желязкова шокира: Припадах от глад, ядях само по една ябълка на ден! (още подробности)
Гласувайте за статията

Маги Желязкова разкри проблемите, през които е минала!

Манекенката Маги Желязкова, по настоящем Маги Сидерова, разказа за проблемите си с храненето. И кошмара, през който е минала преди години, когато е била още действащ модел.

Маги Желязкова

Маги Желязкова призна, че е имало години, в които е гладувала

Оказа се, че за да бъде слаба, както изисква професията й, тя буквално е гладувала. Имало дни, при това не малко, в които е яла само по една единствена ябълка. Стомахът й стържел и направо припадала от глад.

Идеята била кантарът да покаже по-малко, но се оказало, че Маги Желязкова няма излишни мазнини. При нея просто имало по-развита мускулна маса, която давала фалшивите данни за по-големи килограми.

Красавицата се радва, че тези дни вече са в миналото и че не е успяла да навреди сериозно на здравето си. Преди известно време пък й се наложило да претърпи операция на щитовидната жлеза. Хора около нея смятали, че после ще напълнее и успели да я изплашат.

Затова и Маги Желязкова започнала усилено да се занимава с фитнес като не пропуска и ден, без да тренира. За огромен неин късмет пророкуванията за напълняването се оказали грешни.

„Радвам се, че мога да живея нормално. И най-вече да се храня нормално, без да дебелея. Това се дължи на две неща. Първо на спорта и второ на това, че все пак преценявам храните си и гледам да се храня здравословно. Което не изключва нито пица, нито шоколад понякога“, смее се Маги Желязкова.

За своите над 40 години можем да заявим, че изглежда просто перфектно. И са много малко дори ученичките, които могат да се похвалят с толкова стройно и стегнато тяло. Но всичко се дължи на волята и постоянството в ежедневието й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маги Желязкова шокира: Припадах от глад, ядях само по една ябълка на ден! (още подробности)”

  1. зрител

    май 08. 2018

    Грозна и противна циганка

Добавете коментар