Бомба: Ники Кънчев забърса млада изкусителка! (виж брюнетката, която ще му изяде главата – още подробности)

Бомба: Ники Кънчев забърса млада изкусителка! (виж брюнетката, която ще му изяде главата – още подробности)
Гласувайте за статията

Ники Кънчев се оказа с доста слаби ангели и мераци за агнешко!

Бившият водещ на „Стани богат“ Ники Кънчев беше изловен в опасна близост с млада изкусителка. Случката се разигра по време на светско събитие в столичен клуб, където Кънчев гостуваше.

Ники Кънчев

Ники Кънчев забърса гореща и млада брюнетка

Оказа се обаче, че вместо да си бъбри с колеги и познати лица от елита, той се заглавичква с млада изкусителка. Чиито телефонен номер усърдно записа в телефона си като й даде и своя.

Както сами ще видите на снимката, мацката е брюнетка, а по думите на очевидци е и доста красива. Ники Кънчев е семеен мъж и то отдавна, но явно това не го ограничава особено.

„Докато жена му си седи у дома с детето, той не пропуска светско събитие. Двамата с Денди са известни с това, че редовно обикалят мероприятията из столицата с основната цел да си хапнат и пийнат на аванта. Докато Денди се ограничава само с това обаче, то очичките на Ники шарят“, коментират близки до него източници.

Сега, когато е сравнително свободен и се занимава предимно с работата си в радиото, Ники Кънчев има достатъчно време за „личен живот“. Какви са отношенията му с въпросната дама, може би тепърва ще разберем. Слуховете обаче носят, че Кънчев отдавна си е мераклия, но гледа да се прикрива.

„Той е интелигентен мъж. Не показва явно забежките си като Христо Сираков например. Обикновено стои в сянка и си върши работите тихо и завоалирано – така, че никой да не разбере“, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар