Силвия Лулчева разкри как се храни за перфектно тяло! (още подробности)

Силвия Лулчева разкри как се храни за перфектно тяло! (още подробности)
Гласувайте за статията

Актрисата Силвия Лулчева може да се похвали със завидна визия, въпреки годинките!

Чаровната актриса Силвия Лулчева вече не е първа младост, но въпреки това изглежда невероятно. 49-годишната любимка от „Столичани в повече“ разкри как поддържа младежкия си вид и стройното тяло, за което могат да й завидят дори множество ученички.

Силвия Лулчева

Силвия Лулчева разкри как се храни за стройно и здраво тяло

Оказа се, че тайната на Силвия Лулчева се състои в храната, която консумира. От години актрисата не се докосва до бързи храни и такива, които се продават вакуумирани.

Двамата със съпруга й Васил Бинев са се научили да се хранят здравословно и най-вече да слагат в стомаха си основно домашно приготвена храна.

А резултатите не закъснели. И двамата актьори удивяват с визията си, която изобщо не отговаря на биологичната им възраст. Чувстват се здрави, силни и енергични, а какво по-хубаво от това?!

„Аз се харесвам повече без дрехи и не се срамувам от тялото си, каквото и да е то. Признавам обаче се грижа за него. Например, старая се да не ям купена отвън храна, а си я приготвям вкъщи.

Някои може и да ми се подиграва, че си нося буркани в дамската чанта, но държа да внасям в тялото си само това, което съм си сготвила сама вкъщи“, признава Силвия Лулчева в свое интервю.

А после с усмивка признава, че не ревнува затова, че Васил Бинев в момента има по-голяма слава от нея. Знаем, че актьорът влезе в ролята на милионера Фотев в сериала „Откраднат живот“. И макар да се води злодей, успя да спечели симпатиите на доста зрителки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар