Даниел Петканов с тежка изповед: Живял съм в лишения, нямаше какво да сложим на масата! (още подробности)

Даниел Петканов с тежка изповед: Живял съм в лишения, нямаше какво да сложим на масата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов за първи път разкри толкова лични неща за себе си!

Зевзекът Даниел Петканов изглежда винаги усмихнат и ведър. Като човек, на когото всичко му е шест и няма никакви грижи. Е, оказа се, че това изобщо не е така.

Даниел Петканов

Даниел Петканов шокира с това , което разкри за миналото си

За първи път пред своя шеф и приятел Милен Цветков, Дани Петканов разкри една от големите си житейски драми. С която трябвало да се бори още от съвсем ранна възраст.

И това била бедността в семейството му. Въпреки образованието си и факта, че не оставали без работа, родителите му едва свързвали двата края. Имало дни и то никак не малко, в които почти нямало с какво да го нахранят.

„Живял съм в много лишения. Когато бях малък, нямахме какво да сложим на масата. Наложи се дори баща ми да продаде любима своя монета с нумизматична стойност, за да има с какво да преживяваме“, спомни си пред Милен Цветков Дани.

Днес той вече е медийно лице и работи на три места – в „Часът на Милен Цветков“, в радиото, а отскоро и в свое уеб предаване. Това обаче не го кара да се самозабрави и да пилее пари с лека ръка.

„Явно ми е даден такъв пример. Не искам и аз да остана без нищо в живота, затова гледам да спестявам и да си вложа парите в нещо наистина стойностно и ценно“, обяснява Даниел Петканов.

Не отрича, че понякога това става повод за разпри с половинката му Александра Богданска, която като всяка жена си иска подаръците и глезотиите. Двамата обаче се обичат достатъчно много, за да позволят подобно нещо да ги скара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар