Венета Райкова избесня от наглеци и се закани: Ще копирам съобщенията ви на стената си, да ви видят жените!(Виж още)

Венета Райкова избесня от наглеци и се закани: Ще копирам съобщенията ви на стената си, да ви видят жените!(Виж още)
Гласувайте за статията

Венета Райкова избесня от наглеци

Венета Райкова не може да понася нахалните мъже, които като орляци от нагли мухи не спират да й досаждат.

Венета Райкова лудна от нагли свалячи

Откакто стана ясно, че водещата на „Папараци” се развежда , десетки ухажори не спират да я тормозят на личния й профил в социалната мрежа.

Някои й правят комплименти, други я „радват” с мили жестове, подаряват й виртуални букети и пр. Но има и такива, които й пращат „доста горещи снимки”, така, „както майка ги е родила”.

Разни чичковци, семейни шапшали, манциаци, мераклии с шкембета не спирали да я канят и на срещи, да й признават дори любовта си.

Заради което Венета Райкова избесня, с право и им отвърна категорично и рязко на личната си страница във Фейсбук:

„Защото не спирам да получам съобщения – “какво правиш”, ето какво правя- седя си вкъщи и пиша!! И хайде уважаеми непознати да спрете да ми пишете, защото блокирам наред!!

Какво е това “обичам те”?! Кого обичате?! Как ме обичате като не ме познавате?! Аз не съм телевизионния образ! Стига вече, не е забавно, а е досадно!

И ще започна да копирам съобщенията ви и да ги качвам на стената си, за да ви видят и жените ви!!

И още нещо – НЯМА да изляза на среща с мъже, които не познавам лично, а са ме поканили чрез съобщения. Благодаря ви за комплиментите, но няма смисъл да ми пишете подобни покани и да изпращате снимките си.

И един съвет за тези, които разчитат като основен коз на голото си тяло – първо можеше да потренирате“, написа Венета Райкова и веднага получи подкрепа в мрежата.

Много от потребителите на нета дори я посъветваха наистина да покаже няколко от „гениалните им писания”. И така останалите наглеци ще престанат да й досаждат с гадории и отвратителни неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар