Скандал: Синовете на Маргарита Хранова бесни, искат да напусне „Капките“! (още подробности)

Скандал: Синовете на Маргарита Хранова бесни, искат да напусне „Капките“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Синовете на Маргарита Хранова не одобряват участието й в „Като две капки вода“!

Голямата Маргарита Хранова влезе в шоуто „Като две капки вода“ и спечели за пореден път овациите на журито и публиката. Въпреки че доста пъти Марги пее като себе си и не успява да влезе перфектно в образите, които й се падат, хората я подкрепят.

Маргарита Хранова

Синовете на Маргарита Хранова бесни от образите, които й пробутват от шоуто

За разлика от двамата й сина Кристиян и Кирил Бойчеви, които са твърдо против участието й. Младите мъже смятали, че от формата се гаврят с родителката им и постоянно й нагласят образи, с които да се излага.

Върхът на възмущението им стигнал в момента, в който Маргарита Хранова трябвало да се чекне по сцената в отчаят опит да се прави на яката дупара Гери-Никол.

Тогава зрителите й дадоха най-висок брой точки и Марги спечели вечерта на лайфовете. В мрежата обаче не бяха толкова ласкави към представянето й и коментарите заваляха.

„Пълна гротеска“, „Какво беше това пошляпване по дупето?! Ехоо, това все пак е великата Марги Хранова, имайте малко уважение!“, „Трябваше да откаже имитацията, вместо да се излага пред цяла България по гащи и жартиер“, пишеха потребители в мрежата.

Това вбеси тотално синовете на Хранова, които поискали майка им да не цепи басма на никого. Посъветвали я да отказва образи или направо да си грабне чукалата и да напусне шоуто. Майната му на хонорара, щели да се оправят и без него.

„Важното е шоу да става! Интересува ги единствено рейтингът на предаването, но няма да позволя да си правят реклама на гърба на мама“, беснеели младите мъже. А певицата се видяла в чудо, докато успее да ги кротне и да им обясни, че това е сериозен ангажимент и работа като всяка друга на сцена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Синовете на Маргарита Хранова бесни, искат да напусне „Капките“! (още подробности)”

  1. Аз

    май 09. 2018

    Не мисля, че Марги се изложи , имитирайки Гери-Никол. Даже доказа в каква добра форма за годините си е. Отслабнала е и все още е секси. Всеки има дупе. Не че харесвам самата Гери- Никол, но Марги не се изложи, напротив. Естеството на самото шоу е такова, че участниците се превъплащават в невероятни образи, Марги е права в случая, не синовете й.

Добавете коментар