Гаджето на Златка Райкова: Крайно време е да имаме дете! (дърпа ли се плеймейтката – още подробности)

Гаджето на Златка Райкова: Крайно време е да имаме дете! (дърпа ли се плеймейтката – още подробности)
Гласувайте за статията

Гаджето на Златка Райкова – Георги Валентинов отдавна иска да стане татко!

ММА боецът Георги Валентинов даде интервю, в което разкри нещо доста лично. Не е ясно как ще го приеме Златка Райкова, но половинката й обяви, че вече им е време да си имат дете.

Златка Райкова

Гаджето на Златка Райкова иска вече да става татко

Оказа се, че това е и причината Георги да се реши да излезе пред цяла България и да поиска ръката на Злати в шоуто „Като две капки вода“. Помним, че блондинката едва не припадна на сцената и дълго време не можеше да повярва, че това, което вижда и чува, е истина.

Сватбата още не е минала, но ММА боецът явно бърза да стане татко. Пита се обаче дали Златка Райкова е готова за това, въпреки че му е кака. Валентинов е на 25 години, а любимата му е с няколко лета по-възрастна.

„Семейството дава мотивация. Дай Боже едно наше детенце да си имаме със Златка, ще бъде най-големият стимул. Спорът е до време. Не знам до кога ще продължа.

Не обичам да си правя чак толкова дългосрочни планове. Ще успея да се справя, дори когато бъда далеч от семейството по време на лагери“, сподели в интервюто си Георги Валентинов.

За разлика от него, Злати още не е бързала да коментира темата, но това е нормално. Обикновено красивите жени изпадат в паника как ще се отрази бременността на фигурата, ежедневието и карирата им като цяло.

Колкото до работата на Валентинов, той заяви, че все още няма насрочен следващ мач. Чака обаче да му се обадят от веригата Ей Си Би, с която има договор за поне още един мач.

„Смятам, че ще ми предложат още един контракт, защото им харесва как се бия. Късметът не ми стигна в последните два мача. Оттам дойдоха загубите“, заяви Георги Валентинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар