Ивана увисна: След драстичното отслабване кожата й се отпусна тотално! (певицата хукна на фитнес – виж тук)

Ивана увисна: След драстичното отслабване кожата й се отпусна тотално! (певицата хукна на фитнес – виж тук)
3 (60%) 1 vote

Ивана никога не е била спортна натура, но сега се е зарекла да прави мускули!

Певицата на народа Ивана все не може да постигне мечтаната фигура. Дълги години тя водеше непосилна битка с килограмите, от която винаги излизаше губеща.

Ивана

Ивана се зае да стяга увисналата си кожа след отслабването с фитнес

Накрая се оказа, че певицата е имала проблем с щитовидната жлеза, който й пречил да отслабне. Щом започнала да взима лекарства и да води по-здравословен начин на живот, проблемите изчезнали като с магическа пръчка.

Видимо е, че Ивана е свалила рекордно количество килограми от тялото си. И вече спокойно се напъхва в дрехи, за които преди можеше само да мечтае. Радостта й от отслабването обаче не трая дълго. А причината е отпуснатата кожа.

Ясно е, че когато рязко сваляме килца, кожата ни се отпуска и увисва. Което е още по-грозна гледка от едрите форми. Близки до Ивана разкриха, че изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ не може да се гледа гола в огледалото и често пъти изпадала в депресия заради вида си.

Затова и наскоро взела драстично решение за себе си – става спортистка. Снабдила се със спортен екип и дори си намерила здрав и мускулест младок, който да я тренира в залата.

„Ивана никога не е била стортна натура, камо ли да се поти с часове във фитнеса. Но се замисли и реши, че иска да даде пример не само на младите си фенки, но и на жените на нейната възраст. Които често си намират оправдания за отпуснатото тяло. Нахъсала се е много и едва ли ще се откаже“, коментират източниците.

Тепърва ще видим колко ще трае ентусиазмът на певицата и ще успее ли да прибере всичко онова, което й пречи да се почувства красива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар