Взрив: Боби Комсийски чака бебе от гадателката Здравка Атанасова! (двамата се женят в Гърция – СНИМКИ)

Взрив: Боби Комсийски чака бебе от гадателката Здравка Атанасова! (двамата се женят в Гърция – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Боби Комсийски ще става татко, жени се след броени месеци!

Помните ли Боби Комсийски – младият и чаровен бизнесмен, който стана популярен след участието си във Вип Брадър преди няколко години. Дълго време той беше сред най-желаните ергени у нас, като му бяха приписвани връзки с коя ли не златотърсачка.

Боби Комсийски

Боби Комсийски ще става татко, жени се за Здравка Атанасова

В действителност Борислав Комсийски имаше кратка връзка с бившата водеща на „Елит“ – Надя Иванова. Отношенията им обаче бързо се разсъхнаха и всеки пое по пътя си.

Е, днес бомбата избухна и разтърси мнозина. Стана ясно, че Боби Комсийски не само си е намерил сериозна половинка, но ще се жени. И… чака бебе. А още по-любопитното е, че дамата не е коя да е, а гадателката Здравка Атанасова.

Както знаем, Здравка Атанасова се представяше като наследница на гръцката Ванга и магьосниците от Измир. Тя е родена и израсла в Ямбол като още от дете умее да гадае на карти и боб.

Близки до Комсийски се бъзикат, че Здравка му е направила най-голямата си магия за любов, но истината е, че двамата просто са се намерили. За всеобщо учудване стана ясно, че Атанасова е бременна от Боби и ще го дари с първото му дете.

Разбира се, преди това двамата ще се венчаят като тържеството ще бъде на някой от гръцките острови. Нито Борислав, нито Здравка искали най-важният момент в живота им да бъде опорочен от набезите на медии и папараци.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Взрив: Боби Комсийски чака бебе от гадателката Здравка Атанасова! (двамата се женят в Гърция – СНИМКИ)”

  1. мив

    юни 25. 2018

    гнусна

Добавете коментар