Строга, но с бърз ефект: Ето диетата, с която Рени свали мощните бутове и задница! (виж тук)

Строга, но с бърз ефект: Ето диетата, с която Рени свали мощните бутове и задница! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Рени винаги си е била пухкава през последните години, но реши да отслабне!

След като осъзна, че нито Вип Брадър, нито топлите връзки в Вальо Михов, нито нещо друго ще й върне заспалата слава, Рени прибегна до последната стъпка. Реши да се погрижи за визията си, та барем пробие отново.

Рени

Рени се зае да вае тяло със строга, но ефективна диета

Винаги пълничката през последните години чалга певица, днес се показва видимо „смалена“. Разбира се, далеч сме от мисълта, че върху фотосите й не играе як фотошоп, но все пак Ренито спазва и диета.

Близки до нея разкриха, че от близо два месеца насам тя се е подложила на строг режим, който обаче дава сравнително бързи резултати. Рени била все по-доволна като се погледне в огледалото, а и не попуска да поства снимки в социалната мрежа.

Диетата, която спазва, определено не е за всеки, защото в нея се залага на еднотипното хранене. Във всеки един от дните може да се консумира само един вид храна, който в никакъв случай не бива да се смесва с друга.

Например ако сте решили, че ви се ядат картофи в понеделник, може да си угодите. Но през целия ден трябва да останете само на тях. Картофите може да са приготвени по различни начини, но не и пържени.

На втория ден пък може да се яде само месо, на третия зеленчуци и така нататък. Важното е само да не се смесват храните и да бъдат разделени на поне пет малки порции за деня.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар