Нелина попиля Маги Халваджиян: Хули ни, а торби пари е спечелил от нас!(Още подробности)

Нелина попиля Маги Халваджиян: Хули ни, а торби пари е спечелил от нас!(Още подробности)
Гласувайте за статията

Нелина попиля Маги Халваджиян!

Певицата Нелина изненадващо захапа дългокосият продуцент. Чаровната гласовитка от зората на чалгата в момента основно се занимава с фолклорно пеене.

Нелина

Нелина попиля Маги Халваджиян

Бившата любима на осеменителя на чалгарки Коко Динев вече не пее чалгарски парчета, а извива глас на народните ни песни. Въпреки това Нелина не си поплюва и много се коси от неправдите.

Тя се дразни, че в съвременните музикални формати никъде не може да се чуят песни от стила поп фолк. Заради което гласовитката обвини за това продуцентните. И най-неочаквано 47-годишната русенка се нахвърли първо върху Маги Халваджиян.

Най-вероятно дългокосият арменец е ядосал здраво поп фолк дивата. И най-вече с напълно отричане на чалгата и опитите му да се покаже като воин, който пази високия морал и ценности.

„Виновни са музикалните предпочитания на продуцентите на тези предавания. Както знаем, Магърдич Халваджиян никак не обича нашия жанр. Нищо че постоянно го бъзикат, че е направил всичките клипове на Азис и Софи Маринова в началото.

Не разбирам какво толкова има против нас, като толкова пари е изкарал от музиката ни! Рокаджии… Въпрос на възпитание, култура и предпочитания“, не му дава дъх да си поеме Нелина.

Действително във всички телевизионни реалите формати не звучат изобщо ритми от чалга музиката. Само че при Маги Халваджиян нещата стоят малко по-особено. Защото хем не одобрява ритмите на музиката от лекия бранш, хем пък не спира да кани поп фолк изпълнители в шоуто си за имитации „Като две капки вода”.

Дори зрителите на предаването му го бъзикат вече и предизвикват да вземе една по-категорична позиция. Или да пуска песни в бутона на късмета от чалгата или пък да не кани певци и певици от този лек бранш на музиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар