Смразяващо: Руслан Мъйнов си купи къща до гробищата! (още подробности)

Смразяващо: Руслан Мъйнов си купи къща до гробищата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Руслан Мъйнов се изръси с 38 000 евро за къща до гробищата!

Чаровният актьор и певец Руслан Мъйнов успя да шокира познатите и феновете си с мястото, на което избра да живее. А именно до гробищата в столичния квартал „Орландовци“.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов се радва като дете на новата си къща, без значение от мястото, на което се намира

Тъкмо там Мъйнов си купи къща на цена от 38 000 евро, за чиито ремонт и обзавеждане обаче се бръкна с още 20 бона. Въпреки ужаса в очите на близките му, певецът споделя, че хич не му пука дали къщата му е близо до гробищата, или до кралски дворец.

Важното било, че най-после успял да си намери дома, за който винаги е мечтал. Доскоро Руслан Мъйнов живееше в панелка, която направо го задушаваше. А той се чудеше как час по-скоро да се изнесе от нея.

„Така сбъднах мечтата си да имам къща в София като тази, в която съм израснал в родния ми град Измаил. Тя беше голяма, с невероятен двор и майка ми много се грижеше за всичко. Сега аз правя същото – купих си косачка и имам всякакви инструменти“, хвали се и се радва като малко дете Руслан Мъйнов.

Той не крие, че не само живее в къщата, но и се занимава със земеделие. Обожава да си копае градинката и да си гледа зарзавата. Така се разтоварвал и си пречиствал дори мислите в главата.

„Земята ми дава огромна енергия. Докато живеех в апартамент, беше мъка за мен. Не ме е срам да се занимавам с отглеждане на зеленчуци. Сега посадих лука, а преди време с един съсед гледахме пчели. Сега се отказах от тях“, обяснява Руслан Мъйнов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар