Лъсна страстна афера между Лили Иванова и Гунди: И двамата са били женени, но…

Лъсна страстна афера между Лили Иванова и Гунди: И двамата са били женени, но…
2.7 (53.33%) 3 votes

Лили Иванова и Георги Аспарухов са имали връзка!

Интересно разкритие за Лили Иванова и Гунди направи в. „Таблоид“. Източник на изданието твърди, че двамата са имали любовен романс през далечната 1965 г.

Лили Иванова и Гунди

Лили Иванова и Гунди са били любовници

По онова време певицата е била омъжена за джаз композитора и пианист Иван Пеев, а футболистът е бил сключил брак с волейболистката Величка Маркова. Страстта помежду им обаче била толкова голяма, че се поддали на изкушението.

Двамата се запознали на снимачната площадка на първата реклама у нас. Тя била на оранжадата „Тексим“, където Лили пеела слогана към напитката, докато Гунди и актьорът Георги Парцалев се разхлаждат с нея.

„Гаджосаха се покрай снимките. Веднага се харесаха. Знаехме, че имат връзка, но двамата се криеха, за да не огорчат половинките си. Беше някакво животинско привличане, на което те не устояха. Цялата история приключи след половин година, някъде в началото на 1966 г. Лили реши, че няма смисъл да продължава да изневерява на великия джазмен Иван Пеев, на когото се врече във вярност само месеци по-рано – на 15 март 1965 г. Смяташе Гунди за много привлекателен, но спортист, а тя си падаше по мачовци от арт средите.”, описа драмата източник на „Таблоид“.

Същата година се оказва знакова в живота на легендата на „Левски“. Ражда се синът му, а освен това печели и сребърен „Народен орден на труда“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар