Луиза Григорова е мечтаната мащеха: Синът на Мартин Макариев я обожава!

Луиза Григорова е мечтаната мащеха: Синът на Мартин Макариев я обожава!
Гласувайте за статията

Луиза Григорова се разбира перфектно с доведения си син!

Напук на всички приказки, в които мащехата е злата вещица за детето, Луиза Григорова е точно обратното. Тя се отнася прекрасно със сина на съпруга си и дори го има вече за свое дете, пише в. „Таблоид“.

Луиза Григорова и Мартин Макариев

Мартин Макариев е истински щастливец да има любовта на жена като Луиза Григорова

„Обичам децата. Винаги е весело, когато съм с брат си, сестра си или сина си.” – споделя актрисата.

Тя сама си казва, че има сина на Мартин Макариев за свой собствен син. Нещо, което няма как да не радва режисьора.

Тези взаимоотношения с малкия малчуган подготвят Луиза за деня, в който тя самата ще има дете. Този ден наближава с пълна сила, защото двамата с Мартин вече са задействали опитите за бебе.

Това е втори брак за режисьора. Първият е с майката на сина му – Кремена, която го напусна заради един куп негови изневери.

И до днес Марто и Креми са в доста обтегнати взаимоотношения. На нея не й се нравело, че новата му жена е толкова близка със сина й.

„Мартин винаги е бил добър баща, макар и Кремена да не може да го похвали като предан и верен партньор в живота. На нея й изневеряваше, но с детето винаги е бил коректен. На сина им никога не му е липсвало нищо. След развода им Марто се опита да стане дори още по-стриктен в грижите за малкия, за да не му създаде комплекси, че е нежелано дете.”, обясняват запознати със семейните дела на режисьора.

Луиза Григорова станала толкова близка с детето на Мартин от любов. Тя толкова много обичала мъжа си, че била готова на абсолютно всичко за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар