Софи Маринова може скоро да стане баба

Софи Маринова може скоро да стане баба
5 (100%) 1 vote

Лоренцо не си поплюва в любовта, може да зарадва Софи Маринова с бебе!

Певицата Софи Маринова е само на 42 г., а скоро може да има внуче. Това става ясно от фриволното поведение на сина й с нежния пол.

Софи Маринова и Лоренцо

Софи Маринова чака от Лоренцо внуче

Лоренцо е на 16 г. и вече бил истински женкар. Той си лягал често с жени. Да, не момичета, а истински жени, защото предпочитал какички, научи Kliuki.bg.

Все пак младежът си имал и сериозна приятелка от около година. Тя била с година по-голяма от него и двамата били много щастливи.

За отбелязването на седмия месец от началото на връзката им Лоренцо поискал от майка си 100 лв., с които купил на любимата си герданче. После дори върнал рестото на Софка.

Софи Маринова се хвалела навсякъде с гаджето на сина си. Тя много харесвала девойката и дори считала, че това може да е жената, за която синът й ще се ожени.

„Много е красива, а и умница голяма. Нищо чудно да се оженят преди аз и Гринго, а може и двойна сватба да направим.“ – разправяла певицата пред колежките си.

Тя вече жадувала за внуче от въпросното момиче. За разлика от много жени на средна възраст, Софи Маринова нямала проблем с това да стане баба твърде рано, дори го предпочитала.

Фолк дивата искала да има внучка, за да може да носи името София Лорен. Така хем щяла да бъде кръстена на баба си, хем на световната италианска звезда, пише в. „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Софи Маринова може скоро да стане баба”

  1. Тtdrmetodieva@gmail.com

    май 13. 2018

    Щеше,ако приятелят й имаше дъщеря….!

Добавете коментар