Гореща новина: Остават броени дни до сватбата на Росен Плевнелиев и Деси Банова, ето я точната дата!

Гореща новина: Остават броени дни до сватбата на Росен Плевнелиев и Деси Банова, ето я точната дата!
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев и Деси Банова много скоро ще станат официално семейство!

Звездната сватба наближава с пълна сила. Росен Плевнелиев и Деси Банова ще се венчаят само след броени дни, научи Kliuki.bg.

Росен Плевнелиев и Деси Банова

Росен Плевнелиев и Деси Банова стават семейство до дни

Датата вече е ясна. Тя е 14 май, което е в понеделник, пише в. „Труд“. Тогава е и рожденият ден на бившия президент, който ще навърши 54 г.

Сватбата ще се проведе в Гърция, тъй като двойката не желае да вдига голям шум. Очаква се церемонията да бъде в много тесен кръг, в който ще присъстват само роднините и най-близките на младоженците.

Бързането с цялата подготовка и организация бе наложено от забременяването на бившата синоптичка. Тя носи четвъртото дете на политика, но полът му още не е известен.

Росен Плевнелиев по всяка вероятност иска момиченце, тъй като досега само момчета му се раждат. Той има трима сина, един от които обаче загуби преди 3 години.

Деси Банова пък има само едно дете засега. Това е дъщеричката й Йоанна. Тя по всяка вероятност е на обратния полюс и се надява на син.

Общото им дете ще се появи на бял свят през есента, когато се навършва точно една година откакто двамата обявиха връзката си. Иначе наскоро се навърши една година от началото на любовта им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар