Ето как Сашо Кадиев опъва нервите на Деси Стоянова всяка сутрин!

Ето как Сашо Кадиев опъва нервите на Деси Стоянова всяка сутрин!
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев постоянно нервира Деси Стоянова!

Вече 6 години Сашо Кадиев и Деси Стоянова работят заедно, но между тях продължава да има напрежение. То се създава от актьора, който не спира да опъва нервите на екранната си партньорка, научи Kliuki.bg.

Сашо Кадиев и Деси Стоянова

Сашо Кадиев нервира Деси Стоянова постоянно

Той закъснявал за работа всяка сутрин. Винаги идвал в последния момент, секунди преди да започне предаването, пише в. „Таблоид“.

Това направо вбесявало колежката му, която била изключително стриктна. Тя винаги идвала навреме и се отнасяла много отговорно към задачите си.

По едно време тя дори наложила глоби на Александър при закъснение. Смятала, че така ще го вкара в правия път, но уви.

„Събирах доста пари от постоянните му закъснения и отивахме да ги изпием и изядем с колегите, но и това не помогна Сашо да идва навреме. Спирам.” – споделя Деси.

Синът на Катето Евро по принцип не й се харесваше като неин партньор още от самото начало. Той нямаше опит в телевизията и тя се опасяваше, че ще срине рейтинга.

Напук на всички обаче Сашо Кадиев се справя много добре и вече 6 години е в ефир. Това е голямо постижение в кариерата му.

Той навярно закъснява за работа поради многото си ангажименти извън Би Ти Ви. Сашо често ходи по участия в театъра, където играе до късно. Освен това има малко дете вкъщи, за което трябва да се грижи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар