Брадли Купър е съсипан, Ирина Шейк му слага рога!

Брадли Купър е съсипан, Ирина Шейк му слага рога!
5 (100%) 1 vote

Ирина Шейк изневерява на Брадли Купър!

Зад Океана се пише усилено, че Ирина Шейк слага рога на Брадли Купър. Двамата са заедно от 3 години и имат дъщеричка, но това явно не спира красивата рускиня от забежки с други мъже.

Ирина Шейк и Брадли Купър

Ирина Шейк изневерява на Брадли Купър

Говори се, че манекенката няма връзка с друг, а просто си ляга с различни зад гърба на актьора. Това била нейна запазена марка в любовта.

Твърди се отдавна, че руската хубавица е изневерявала и на Кристиано Роналдо. Затова футболистът я е зарязал без никаква обяснения.

„Ирина Шейк не може да бъде само с едни мъж, не е жена за такова нещо. Тя се радва на живота, граби от него с шепи.“ – пишат в Америка.

Според мълвата, тя е започнала да изневерява на Брадли заради това, че той така и не й предложи брак. Въпреки че им се роди дете, актьорът продължава да се ослушва за сватба, което дразнело любимата му.

Звездата от „Последния ергенски запой“ има един кратък брак зад гърба си и вече изобщо не вярвал в подобно обвързване. Затова нямал намерение да се жени за Ирина, което тя явно понася зле.

Очаква се двамата да се разделят в най-скоро време. Причината обаче няма да бъде изневярата, а просто сякаш не са един за друг. Всеки от тях обича да командва, което се оказва проблем в една връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар