Йоанна Слабакова разкри голямата лъжа на родителите си

0

Йоанна Слабакова проговори за родителите си!

Сексапилната Йоанна Слабакова беше гост в рубриката на „Събуди се“ „Говори с Ива“. Там тя разкри какви родители са Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, научи Kliuki.bg.

Йоанна Слабакова
Йоанна Слабакова разкри невероятна истина за родителите си

23-годишната студентка по медицина сподели много любопитен момент от нейното детство. Момент, който изобличава майка й и баща й в лъжа.

Отдавна е известно на широката аудитория, че Андрей и Ерна са заклети привърженици на пушенето. Режисьорът дори се скъса да обикаля телевизионните студиа, за да обяснява как цигарите не вредят на здравето.

Оказва се обаче, че той самият не смята точно така. Когато дъщеря му пропушила и му казала за това, той я погледнал разочарован и не й говорил няколко дни.

На жена му, която също пуши като комин, също не й станало никак приятно, че Йоанна пуши. Бившата брадърка била много огорчена от този факт.

Въпреки че режисьорът и актрисата постоянно тръбят, че няма нищо лошо в тютюнопушенето, когато става въпрос за детето им – мислят друго. Това говори, че не са искрени в изявленията си в подкрепа на цигарите.

Двамата по принцип били много толерантни родители. Много рядко се карали на щерка си и тя общо взето била израснала в свободна обстановка.

„С тях сме по-скоро приятели, отколкото дъщеря и родители.“ – каза Йоанна Слабакова в ефира на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.