В библиотеката на Наталия Колилкина

В библиотеката на Наталия Колилкина
Гласувайте за статията

В библиотеката на Наталия Кобилкина, нека за кратко да надникнем зад завесите и да открием любимите книги, цитати и писания променили начина на мислене на популярната у нас Наталия Кобилкина.

В домашната библиотека на Наталия преобладават книги за психология, свързани с професията й, както и различни четива са опознаване на личността, пишат и в Ева също.

Както често споделя пред камерите, графикът на на Наталия е доста натоварен, защото тя има доста пациенти, а освен това често организира и семинари за жени, които имат проблем с половинките си.  

Наталия Кобилкина обича литературата, четенето я разтоварва припомня тя на феновете си, затова в нейните 4-5 почивни дни за целия месец. Толкова има като почивни тя, обича да пътешества и там на далечни местенца се отдава на своята любима литература. Това са френските автори, Кобилкина харесва много авторите: Ги Мопасан, Андре Мороа, Морис Дрюон.

Друго любимо занимания на терапевта Наталия Кобилкина е четенето на биографични романи, особено тези на знаменистости, любопитно й било как тези хора градят живота си и изграждат характера си, докато станат звезди в световен план. Четенето за Наталия е професия, хоби, енергия – много неща, без които не може, пишем и ние от изданието  – „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар