Брад Пит: Обичах жена без гърди, а тя ме предаде!

Брад Пит: Обичах жена без гърди, а тя ме предаде!
2 (40%) 1 vote

Брад Пит се чувства огорчен от Анджелина Джоли!

Две години изминаха от края между Брад Пит и Анджелина Джоли, но драмата между тях продължава. Техните отношения са много обтегнати, въпреки че мина толкова много време.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Брад Пит се чувства предаден от Анджелина Джоли

Актьорът например все оше е сърдит на бившата си съпруга и се чувства предаден. Причината е, че той остана до нея в най-тежкия миг в живота й, а после тя не само се раздели с него, но и се опита да го очерни пред цял свят.

„Обичах жена, която си беше махнала всички естествени женски белези. Това не ме вълнуваше, защото тя беше целият ми свят. Ако знаех, че всичко ще свърши така, нямаше да мина с нея през всичко това.“ – споделя Брад Пит пред американско онлайн издание.

Припомняме, че Анджелина Джоли си махна и двете гърди преди 5 години. Преди 3 пък си премахна яйчниците и маточните тръби. Всичко това го стори, за да ограничи до максимум появата на рак на гърдата, понеже в нейния род има такива случаи.

Пит остана плътно до нея през цялото това време. Той доказа любовта си, тъй като всеки ден си лягаше до жена с толкова голяма промяна във външния си вид.

Разбира се, актрисата едва ли се е оставила съвсем без гърди. Тя по всяка вероятност има силикон, макар да не го е признавала публично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар