Емил Кошулков бесен: Евровизия изкудкудяка тотално! (още подробности)

Емил Кошулков бесен: Евровизия изкудкудяка тотално! (още подробности)
Гласувайте за статията

Емил Кошлуков направи на бъз и коприва конкурса Евровизия!

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков разказа играта на тазгодишните представители на Евровизия. И особено на победителката от Израел. Чиято визия, гласови данни и песен накараха хиляди зрители да си изключат телевизорите (най-меко казано).

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков направи на нищо победителката в Евровизия

Ето как скочи Кошлуков срещу поредния нагласен вот за най-добра песен на Европа. А думите му бяха подкрепени с множество коментари от възмутени българи.

„Че Евровизия изкудкудяка, това е ясно още от онази с брадата. Че тези песни никой, никога и по никакъв повод няма да ги слуша, също. Че вече не се иска нито да можеш да пееш, нито дори да звучиш мелодично – разбрахме.

Че текстът на тази песен е тъп няма спор, то и други са така.
Обаче да ми каже тази певица, че песента имала послание, затова в рефрена повтаря „Аз не съм ти играчка“ – е това ме довърши.

Как играчка бе? За коя игра? Тази песен е пълна свинщина и това не е игра на думи“, вбеси се не на шега Емил Кошлуков. Чаровната Тони Димитрова пък се изуми от чутото, че България била дала точки на Израел на финалната права.

„Евровизия стана сцена на извратеност, кич и халтура. Жидското бавноразвиващото се свинче изпя химн на хомосексуализма и нагло е казало, че догодина ги чака в Йерусалим…

А и самото същество изглежда садистично. Джендърството си намери сцена и микрофон…“, пишат отвратени зрители на най-скандалната Евровизия до момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар