Илиана Раева изригна: Предлагам да тръгнем голи на театър и кино! (ето кое я провокира)

Илиана Раева изригна: Предлагам да тръгнем голи на театър и кино! (ето кое я провокира)
Гласувайте за статията

Илиана Раева не се сдържа след новината, че музей за нудисти отвори врати в Париж!

Музей за нудисти отвори врати в Париж. Да, във френската столица вече може да се насладиш на изкуството без конец по себе си. Голи цици и задници се мъдрят на първите снимки от тази „културна“ еволюция.

Илиана Раева

Илиана Раева предложи да ходим вече голи на кино и театър

Новината не остана без коментари и от българска страна като самата Илиана Раева изригна в социалната мрежа. Съпругата на Наско Сираков обаче стигна по-далеч. Тя предложи да се „възвисим“ дотам, че да ходим голи на кино и театър.

„Добрата стара Европа… На това му се казва култура в музей! Честно да ви кажа, не се възмутих, не се и шокирах, не се и възхитих… Смях се от сърце!

На каква ли още морална, духовна, сексуална глобална “еволюция” ще станем свидетели?! Какъв ли исторически “прогрес” ни очаква?

Бях се отказала да коментирам и публикувам ежеминутните чудесии, на които ставаме свидетели. Но тези голи културни тела много ме провокираха и не издържах.

Мисля, че следващата културна еволюция/революция е да тръгнем голи на театър и на кино. Ама имам претенции: да не пускат климатиците и добре да е помислено за тапицерията на столовете“, предлага Илиана Раева.

Златното момиче за пореден път показа категоричната си обществена и морална позиция и доказа, че не може да си мълчи. Не и, когато светът загива пред очите ни. Нещо, което виждаме все по-често и все по-осезаемо.

Може би затова и думите на Илиана Раева успяха да запалят потребителите в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар