Мегз показа как влудява мъжете: Мускулите между краката ми са много стегнати! (виж тук)

Мегз показа как влудява мъжете: Мускулите между краката ми са много стегнати! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Мегз призна, че редовно тренира мускулите между краката си!

Дизайнерката Мегз сащиса феновете си като показа как влудява богатите си гаджета. Миглена Каканашева пусна линия бански костюми, които рекламира сама.

Мегз

Мегз показа невиждани мускули, ето с какво успява да омае богатите си гаджета

От качените снимки стана ясно, че Коко Шанел от Раковски се радва на наистина добре развита мускулатура на тялото и особено на краката. При вида на ясно изразените й и оформени мускули и сухожилия между бедрата, мнозина я подкачиха, че вероятно е истинска тигрица в леглото.

Други пък заподозряха добре направен фотошоп и предложиха на Мегз да не лъже толкова за визията си. Това предизвика реакцията й и отговорът, който гласи, че красотата на фигурата й се дължи на качените 8 килограма. И усилени тренировки във фитнес залата.

„Както всички знаете използвам Фотошоп само на правите снимки, за да си удължа краката, защото съм много нисичка. На седналите няма нужда. Тренирам и харесвам тялото си много. Това на краката ми не е Фотошоп.

Колкото и странно да прозвучи това – мускулите в горната част на краката ми са много, много стегнати и в тази странна поза просто си изглеждат така.

От 17 -18 годишна тренирам мускулите между краката си. Дори днес останах изумена, че другите жени явно не го правят. Но това е изключително важно за половия ви живот“, заяви категорично Мегз.

Де факто тя говори за известните упражнения на Хегел, които се използват от много жени след раждане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар