Фики Стораро към абитуриентите: Пораснете! Сменете чашката с фитнеса (още подробности)

0

Фики Стораро направи нова песен и то точно за баловете!

„Брой до 12“ – така се казва новата песен на Фики Стораро, която е написана специално за задаващите се абитуриентски балове. В нея, разбира се, се пее за изтрещяване, за купони, за размазване и прочие.

Фики
Фики Стораро подкани абитуриентите да спортуват, вместо да се отрязват постоянно

Вместо да заснеме клипа в някоя лъскава дискотека обаче, или да показва до скъсване тузарски коли с полуголи абитуриентки, певецът шашна. Фики засне видеото във… фитнес клуб. И се гордее с това.

„Идеята е моя. Държах видеото да има послание. Макар да се пее за парти, дискотеки и алкохол, за „размазване“, искам да кажа на младите хора, че това е просто една вечер. А животът след това е различен.

Порастваш, трябва да бъдеш отговорен, да се трудиш, за да постигаш резултати. Точно както е в спорта, с който аз избрах да се занимавам преди години. Спортуващите хора не посягат към наркотиците и към други вредни навици.

Спортът те прави дисциплиниран, помага да бъдеш здрав и да изглеждаш добре. Много специални благодарности нa най-добрия фитнес – „Флайс“ за съдействието и подкрепата“, сподели в свое интервю Фики Стораро.

Синът на Тони Стораро разкри, че откакто е вече семеен мъж и особено след като стана татко, се е променил коренно. Вече не изпитвал наслада от това да осъмва по клубовете с приятели на по чашка. А всеки път бързал да се прибере у дома при Гюлджан и детето.

Премиерата на новото му парче „Брой до 12“ беше в петък, по време на откриването на новия клуб в Студентски град E11EVAN.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.