Иво Танев ревна срещу Мтел: Вижте как ги насоли публично! (още подробности)

Иво Танев ревна срещу Мтел: Вижте как ги насоли публично! (още подробности)
Гласувайте за статията

Иво Танев е бесен на услугите от Мтел, нахрани ги подобаващо!

Шоуменът Иво Танев, който може да се похвали със здрави нерви и солидно търпение, не издържа. Той изригна публично срещу Мтел и услугите, които предлагат.

Иво Танев

Иво Танев яко насоли услугите на Мтел

„Защо всичко свързано с Мтел е толкова сложно, объркано и носи едно неприятно усещане? От няколко години прехвърлих фирмените си телефони от Мтел във Виваком и усетих едно комуникационно облекчение и радост, което продължава и до сега!

От години съм абонат на Близу и бях доволен, но за съжаление те преминаха към Мтел и проблемите не закъсняха. Поднових си договора и започнаха абсурдите. Без да ми кажат са ми сменили абонатния номер, както някои дребни детайли, които водят до досадно объркване.

Отивам в най-близкия офис на Мтел, поздравявам и се опитвам любезно да обясня проблема, а момата, нито си вдига главата от телефона, нито поздравява, нито реагира, така че да разбера, че ме е чула.

Повтарям всичко и трябваше по досадната и въздишка да разбера, че ме е чула… С кисела физиономия и с половин уста ми обясни, че това е положението и че няма от какво да съм недоволен. На едно листче, буквално ми надраска, някакъв многоцифрен номер, който щял да ми свърши работа.

След което се напъна и ми предложи отново да стана техен абонат и ми предложи, според нея, чудесни условия. Не ме заинтригува. Бях категоричен и и казах, че и пари да ми дават, при тях не се връщам.

Веднага след изтичането на договора за кабелна и цифрова ще търся друга възможност. Защо всичко свързано с Мтел е толкова сложно, объркано и носи едно неприятно усещане?“, изригна търпеливият иначе Иво Танев в социалната мрежа.

Любопитното е, че мнението му се оказа споделено от стотици потребители, които също са сърбали попарата на прехваления от години оператор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар