Годжи във война с бившата си жена Даниела: Тя не дава на синовете му да го виждат! (още подробности)

Годжи във война с бившата си жена Даниела: Тя не дава на синовете му да го виждат! (още подробности)
Гласувайте за статията

Годжи не може да се отърве от омразата на бившата си съпруга вече толкова години!

Басистът Георги Милчев – Годжи настръхва при споменаването на едно име в живота си. И това е бившата му съпруга Даниела. Както знаем, тя е майката на двамата му сина Цветомил и Волин, които вече са мъже за женене.

Годжи

Годжи не може да се отърве от омразата на бившата си Даниела

Работата е там обаче, че Даниела така намразила Годжи след развода им, че не давала на момчетата да го виждат. И до ден днешен срещите им били скрити от нея, за да не се разстройва. Това разкриха близки до Годжи източници, пише вестник „Таблоид“.

Басистът страдал много от отношението на Даниела и дори не я наричал по име, а само майката на синовете ми. В един момент Слави Трифонов го скастрил, че каквито и да са отношенията им, тя си има име и е редно да се обръща към нея с него.

Самата Даниела пък не пропускала да насоли Годжи пред общите им познати като надълго и нашироко разказвала как той я е предал и е съсипал живота й.

Всъщност причината за края на брака им действително е Годжи. Той се залюбва с Даниела още като ученик, но впоследствие славата му завърта главата.

Милчев започва да изневерява на Даниела с която му попадне и това убива любовта им. Днес той се радва на третия си син от неприлично младата Надя.

Връзката му с нея още повече настроила Даниела, която не спирала да се оплаква на синовете си от баща им. Тя не искала да приеме, че Годжи отново е станал баща на тези години, камо ли, че има до себе си толкова млада, красива и успешна жена.

Въпреки всички противоречия помежду им обаче, басистът е щастлив от факта, че жена му не е успяла да настрои синовете му срещу него. Тримата се разбират отлично и се срещат във всяка свободна минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар