Наталия Кобилкина се „предаде” на Вселената: Омръзна ли й да прави от жените гейши? (Виж тук)

Наталия Кобилкина се „предаде” на Вселената: Омръзна ли й да прави от жените гейши? (Виж тук)
3 (60%) 1 vote

Пълен катарзис изживява Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина се промени напълно. Рускинята, която загърби брак и съпруг и печелеше луди пачки на гърба на нашенките, напълно се кротна.

И започна да „пее” друга песен. Сексоложката се смири тайнствено и започна да говори съвсем различни неща, за космоса и Вселената.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина се „предаде“ на Вселената!

Отказа ли се да прави от жените гейши и милионерски съпруги, и да ги учи на тънкостите на креватната гимнастика?!

Ти да видиш, тотална промяна! Това се вижда от поста, който Наталия Кобилкина пусна в социалната мрежа и изуми всички:

„Смиренно ми е… Случва ли ви се, че усещаш, че каквото и да правиш, Вселената има своя план за теб и ти нищо не можеш да промениш и просто го следваш.

И в начало не си согласен и биеш с ръце и краката опитвайки да спреш вълни в океана… Но колкото и да биеш по вода, океана продължава да ти носи както той решава.

И когато вече нямаш сили да се бориш най на края просто се отпускаш. Предаваш се на Вселената и позволяваш тя да направи с теб, както тя е решила за теб.

И точно в този момент се случва това, което трябва да се случи.

И преумора от битките води до смирение и отдаване. Сетих се за думи на Опри Уинфра, която от малката молеше Бог: Господи, нека да бъда инструмент в ръцете и ти да служа в името на хора и на любовта.

В моменти, когато усещам, че Вселената ми носи просто се сещам за тези думи и си казвам: Скъпа Вселената, позволи ми да бъда инструмент в твоите ръце и да правя всичко в името на общото благо и любов.

Благодаря ти, Вселената за спокойно смирение тази сутрин и че просто ми носиш там, където трябва да бъда. Хубав ден на всички, които също усещат, че Вселената ви носи в своите нежни и красиви вълни“, лее мъдрости в мрежата Наталия Кобилкина.

И определено успя да шашне всички потребители на социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар