Иво Сиромахов за Националната лотария: Търкайте! Майната му на другото (виж тук)

Иво Сиромахов за Националната лотария: Търкайте! Майната му на другото (виж тук)
Гласувайте за статията

Иво Сиромахов даде точно определение на българина и жаждата му за лесна печалба!

Писателят и сценарист на Слави Трифонов – Иво Сиромахов направи невероятно точно определение на днешния българин. И копнежа му за бърза и лесна печалба. Без да си мръдне пръста, просто ей така – да уцели от лотарията.

Иво Сиромахов

Иво Сиромахов яко нахрани нашенци

„Ние сме странен народ. Не харесваме живота си, не харесваме държавата, в която живеем, обаче категорично отказваме да променим нещата. Единственото усилие, което според нас си заслужава, е да изтъркаме някое талонче от лотарията.

Държавата ни е най-корумпираната в Европа. Какво правим, за да променим тази ситуация? Търкаме талончета. Ония нека си крадат, аз като стана милионер, кво ме интересува.

На последно място сме в Европа по свобода на словото. Какво правим? Търкаме талончета. За кво ми е свобода на словото? Аз веднъж да стана милионер, ще видят те една свобода на словото.

София е градът с най-мръсен въздух в цяла Европа. Какво правим? Търкаме талончета. Като взема милионите от лотарията, ще си купя къща в Маями и ще ги оставя тия бунаци да дишат мръсния въздух, като им е толкова акълът.

Диктаторът Ердоган вкарва журналисти в затвора и прегазва всички хора, които мислят свободно в Турция. Какво правим ние? Търкаме талончета. Ако изкараме някой лев от лотарията, лятото ще отидем в Кушадасъ. На ол инклузив. Па турците нека си лежат в затвора.

Диктаторът Путин арестува всеки, който се осмели да протестира срещу него. Ма на нас кво ни пука? Нас няма как да ни арестува, щото ние не протестираме. Ние кротко търкаме талончета. И като станем милионери, ще сме фенове на Путин, щото в България всички милионери са благодарни на Путин.

Делян Пеевски купил всичко в държавата. Ние търкаме талончета. Купуваме си ги от неговите лафки. Ма кво ни пука? Като вземем милионите, Пеевски ще ни е през оная работа.

Важното е талончета да има. Търкай! Другото – майната му!“, пише Иво Сиромахов в личния си блог в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар