Звезда от „София Ден и Нощ“ разтърси мрежата: Лео Кадели засрами българите тотално! (виж тук)

Звезда от „София Ден и Нощ“ разтърси мрежата: Лео Кадели засрами българите тотално! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лео Кадели, познат на зрителите от сериала „София Ден и Нощ“, засрами всички!

Албанецът Лео Кадели е познат на повечето българи от сериала „София Ден и Нощ“. Ролята му там беше епизодична – играеше го влюбен в Стефи. Извън сериала обаче малцина знаят с какво се занимава той. А именно благотворителност.

Лео Кадели

Албанецът Лео Кадели помага на българи в нужда

Лео Кадели ежедневно обикаля страната и помага на бедни, стари и болни хора. С каквото може и с помощта на други ентусиасти с добри сърца като него. Това, което той призова в мрежата вчера, успя да трогне, но и да засрами мнозина българи. Ето и думите му:

„Ей приятелю, защо си мързелив? Защо чакаш на готово? Защо стоиш на кафето или пред телевизора и само мрънкаш? Защо оставаш днешната работа за утре и най добре ако се намира някой друг да то я свърши? Защо приятелю…..?

Днес с мой приятел Христо пътуваме за пореден ден към северозападна красива България, за да зарадваме някое семейство с брашно БЕЗ ПАРИ, някоя баба с памперси БЕЗ ПАРИ и както си пътуваме разговаряме за по добър живот в България.

Бях чул много неща, че е най- бедният район в Европа. Може ли аз да питам, защо е бедна, когато има толкова земи? Защо е бедно, когато има толкова много хора? Където има богата земя не би трябвало да има гладни хора.

Защото мислите, че държавата трябва да се грижи за Вас, а не Вие за нея?
Ще дам два примера :

1. Има едни хора, които се водят земеделски производители по документи и какво правят- взимат Вашата земя за жълти стотинки, защото Вие сте им позволили (и чрез Вашето богатството получават милиони левове субсидии). А според мен Виновен не е този който яде баницата, а той който му е дава.

Колко проста сметка. Тези хора печелят един милион на година, а Вие взимате чувал брашно с два литра олио за подарък, за да си правете мекици и след мекиците мрънкате. След като един човек не оценява това, което има, разбира се че ще се появи човек(бизнесмена), който ще го оцени.
Решението и резултатите са Ваши.

В никакъв случай не обвинявам тези земеделски производители, но не мога да се съглася, че е беден района. Приятели, ще се радвам ако промените мисленето, след това промените действията, и резултата ще бъде положителен, минимум един човек, който работи-няма да има време за да мисли глупости и да мрънка.

Ще се радвам ако догодина минавам по този път и виждам хиляди хора да работят на нивите, да са щастливи и да не обвиняват всеки и всичко за тяхното бездействие. Помислете, че земята е Ваша, е тя е богатство, за което в Африка и много страни мечтаят и за нея стават войни.

Преди години тази земя не беше така, а сега е. Кой е виновен? С най-добрите намерение за по – добро бъдеще за всички нас. Поздрави, Лео!“, написа Кадели в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Звезда от „София Ден и Нощ“ разтърси мрежата: Лео Кадели засрами българите тотално! (виж тук)”

  1. Lubka stoeva

    апр. 16. 2019

    Извинявам се но и аз ли стоя м кафето и нямам стотинка работа от 2 дни вчера ми дадохо 20 лева а аз нямам доход не сам платила ток вода
    .а за храна откаде няма добри хора и благънворинелнодт м къщи е за ремонт ходих при кмета писап на всички полотици голама работа

Добавете коментар