Десислава прекали: Не иска да се показва пред света, срамува се от тялото си! (това вече намирисва на мания)

Десислава прекали: Не иска да се показва пред света, срамува се от тялото си! (това вече намирисва на мания)
Гласувайте за статията

Десислава все по-рядко може да бъде засечена на светско събитие!

Ангелогласната Десислава не си показва носа навън. Не и на места, на които може да бъде засечена от папараци, както и от други известни персони. Това разкриха близки до нея източници, потресени от манията й за килограмите.

Десислава

Десислава страда от мания за дебелина, не се показва навън

Оказа се, че певицата се срамува все повече от тялото си и от факта, че не може лесно да отслабне. Тя се ядосвала на себе си и на бавния си метаболизъм, който не й позволявал да се радва на визията на останалите си колежки.

Припомняме, че повечето от тях родиха и се възстановиха повече от бързо. При Десислава явно нещата стават на бавни обороти, но според близките и феновете й това не е повод за тревога.

„Какво толкова се е захванала с това тегло. Не може всички да са като извадени от концлагер, а и не е красиво. Да вземе и да погледне малко към Запада и към Америка. Там в днешно време се харесват точно пищните и заоблени форми на жените. Но в нашата родина всичко върви назад и винаги сме наопак на света“, коментират запознати.

Десислава стигнала дотам, че даже се съгласила да пуска половинката си Благой Найденов сам на дискотеки, само и само да не я кара да го придружава.

Наскоро боксьорът беше засечен в столичен нощен клуб, където се веселеше с няколко приятели. За късмет на Десислава обаче той не погледна към други жени – било то танцьорки или готини клиентки на бара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар