Лили Ангелова скочи на шеф Виктор Ангелов: Виж как го нахрани! (още подробности)

0

Лили Ангелова си позволи да разкритикува шеф Ангелов в „Хелс Китчън“!

Клюкарката Лили Ангелова, както я наричаха след рубриката й в „Папараци“ е бременна и скоро ще роди първото си дете. Това я кара все по-често да си стои у дома и да се забавлява с програмата на телевизията.

Лили Ангелова
Лили Ангелова насмете шеф Ангелов заради пристрастие

Предвид, че мъжът до нея е ресторантьор, Лили Ангелова следи изкъсо кулинарните формати у нас. Особено запалена е по „Хелс Китчън“ и шеф Виктор Ангелов, когото обаче преди дни остро разкритикува.

„Гичка не може да пусне конвектомата и не знае какво е бурата, но Ангелов номинира Дани Спартак за суши, пълен смях. Другите не могат да обезкостят един пъдпъдък, но най-големият проблем е сушито на Дани.

Сигурна съм, че и суши не могат да правят, но Дани пак го отнесе!!! Не мога да разбера, защо ни мислят и ни правят на балъци, нас зрителите?

Не случайно има само “суши шефове” и знам, че повечето големи СВЕТОВНИ шеф готвачи имат собствен почерк и не могат да правят суши! Или кой от големите френски готвачи е “суши шеф”.

Очевидно е, че е Само Тв шоу, участниците трябва да бъдат най-много на нивото на Гичка! Добрите и доказани готвачи меко казано ги компроментират. Казвам го от позицията, че лично познавам Дани Спартак и знам възможностите му!“, скочи в защита на един от участниците във формата Лили Ангелова.

Дали Дани Спартак не е кадър на мъжа й, или историята е съвсем друга, може би тепърва ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.